Ugovorena gradnja PT centra Pošte Srbije u Batajnici

Autor: Poslovni.hr , 03. kolovoz 2023. u 06:59
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Naglasio je da je ovo prvi put da se samo za potrebe Pošte gradi logistički centar.

Pošta Srbije potpisala je memorandum o suradnji s Mobtel-PTT i PMC-inženjeringom u realizaciji projekta izgradnje poslovno-tehnološkog objekta za potrebe Pošte u Batajnici. Memorandum su potpisali v.d. direktor Pošte Srbije Zoran Đorđević, direktor Mobtel-PTT-a Miloš Ružić i direktor PMC-inženjering Saša Ljubinković, izvijestio je portal eKapija.com.

Izgradnjom ovog logističkog centra, Pošta Srbije će zaokružiti svoje usluge, jer će pored logističkih, pružati i usluge skladištenja i isporuke robe na adresu. – Vjerujem da će u sljedećih desetak godina to biti moderan logistički centar koji će pružati ne samo klasična skladištenja robe već će imati mogućnost i skladištenja robe koja zahtjeva određena hlađenja i možda i bescarinsku zonu zbog blizine Dunava – rekao je v.d. direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević.

Naglasio je da je ovo prvi put da se samo za potrebe Pošte gradi logistički centar.

“Pošta Srbije trebala bi u Batajnici, odnosno blizu postojećeg logističkog centra u Zemunu, dobiti veliko zemljište. Tako će moći pružati i logističko-skladišnu uslugu, kao i uslugu isporuke robe na adrese primatelja”, pojasnio je Đorđević.

“Traženje partnera upravo se završava na najsigurniji način kada izaberete državnu kompaniju. Svatko je našao sebe u ovom projektu koji će donijeti profit i Pošti Srbije i Mobtel-PTT-u i PMC-inženjeringu”, napomenuo je Đorđević.

Memorandumom o suradnji predviđeno je da Mobtel-PTT kao povezano pravno lice, sudjeluje u financiranju izgradnje objekta, čime će ostvariti pravo na korištenje djela budućeg objekta, dok će PMC-inženjering osigurati usluge istraživanja i razvoja u području projektiranja i organizacije izgradnje batajničkog poslovno-tehnološkog objekta Pošte Srbije.

Komentirajte prvi

New Report

Close