Transformacija poslovanja: Pošta Srbije postaje dioničko društvo

Autor: Poslovni dnevnik , 05. prosinac 2022. u 07:00
Nastavlja se prijam u stalni radni odnos svih zaposlenih koji u Pošti rade duže od dvije godine/SHUTTERSTOCK

Vršitelj dužnosti direktora Pošte Zoran Đorđević na proširenom je kolegiju Pošte Srbije predstavio i najnovije rezultate poslovanja i aktivnosti koje se očekuju u sljedećem razdoblju.

Pošta Srbije sljedeće će godine biti transformirana u dioničko društvo, a zaposlenici veće plaće mogu očekivati od 1. siječnja 2023.”, izjavio je vršitelj dužnosti direktora Pošte Zoran Đorđević, izvijestio je portal b92.net.

U informaciji objavljenoj na stranici Pošte Srbije navodi se da je Đorđević istaknuo kako će sljedeća poslovna godina biti godina transformacije u akcionarsko društvo, čime će se postići optimizacija poslovnih rezultata, efikasniji i funkcionalniji sustav i procesi.

Vršitelj dužnosti direktora Pošte Zoran Đorđević na proširenom je kolegiju Pošte Srbije predstavio i najnovije rezultate poslovanja i aktivnosti koje se očekuju u sljedećem razdoblju.

Rekao je da se aktivno radi na velikom broju projekata te istaknuo razvoj mreže paketomata, SoftPos-a, mobilnog poštara, praćenja i optimizaciju ruta.

”Želja nam je da se u svim segmentima osjeti boljitak, zbog čega naglašavamo brigu o zaposlenicima, koje pored osuvremenjivanja opreme i sredstava za rad i nagrađivanja po učinku očekuje i povećanje zarade od siječnja sljedeće godine”, rekao je vršitelj dužnosti direktora Pošte Zoran Đorđević. Dodao je da se nastavlja prijem u stalni radni odnos svih zaposlenih koji su u Pošti duže od dvije godine.

”Posebna će pažnja biti posvećena i novoj sistematizaciji radnih mjesta s detaljnim opisom kompetencija”, najavio je vršitelj dužnosti direktora Pošte Zoran Đorđević te istaknuo da će se u kratkom roku promijeniti poslovanje na šalterima poštanskih ureda kako bi prednost imale trudnice, korisnici s malom djecom i osobe s invaliditetom. 

Komentirajte prvi

New Report

Close