Telekom Srbija otvorio predstavništvo u Bruxellesu

Autor: Poslovni dnevnik , 09. veljača 2023. u 22:00
Otvaranje predstavništva važno je zbog lobiranja i legislative EU/Shutterstock

Na ovaj način tvrtka povećava mogućnost pristupa sredstvima, prvenstveno u području razvoja digitalnih usluga i 5G infrastrukture.

Telekom Srbija, po uzoru na velike europske telekomunikacijske operatere, otvorio je predstavništvo u Bruxellesu.

Na ovaj način tvrtka povećava mogućnost pristupa sredstvima, prvenstveno u području razvoja digitalnih usluga i 5G infrastrukture.

Također, otvaranje predstavništva doprinijet će razvoju odnosa s EU institucijama, što je važno iz više razloga, među kojima je brža primjena i razumijevanje zakonskih propisa.

“Predstavništvo Telekoma Srbija izražava naše strateško opredjeljenje za širenje poslovanja u Europi i suradnju s europskim partnerima, kako bismo išli ukorak s trendovima u industriji i našim korisnicima pružili usluge bez premca. U potpunosti smo predani europskim načelima i vrijednostima, “ rekao je generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić.

“Kroz ovo novo središte, iskoristit ćemo našu tehničku stručnost i iskustvo na međunarodnoj, europskoj i nacionalnoj razini, bliskom suradnjom s relevantnim igračima u Europi i sudjelovanjem u aktivnostima vodećih telekomunikacijskih udruženja sa sjedištem u Bruxellesu.

Naše veze s vodećim industrijskim grupama će omogućuju da budemo stalno ažurni i potpuno povezani”, dodao je direktor predstavništva u Bruxellesu Damir Hrustanović.

Komentirajte prvi

New Report

Close