Ryanair obustavlja letove iz Niša za Stockholm

Autor: Poslovni dnevnik , 06. rujan 2023. u 07:00
Foto: Shutterstock

Letovi iz zračne luke Konstantin Veliki za Stockholm bit će privremeno obustavljeni tijekom zimske sezone 2023./24., koja počinje 29. listopada i traje do 30. ožujka.

Od 5. studenog više nema letova između Niša i Stockholma na službenim stranicama avioprijevoznika Ryanair.

Letovi iz zračne luke Konstantin Veliki za Stockholm bit će privremeno obustavljeni tijekom zimske sezone 2023./24., koja počinje 29. listopada i traje do 30. ožujka. Na ovaj način niskotarifni prijevoznik Ryanair nastavlja sa smanjivanjem mreže odredišta iz Niša.

Na stranicama Fly Naisusa, pozivajući se na neslužbene izvore, objavljeno je da letovi između Niša i Stockholma neće biti dostupni od 5. studenog do 15. ožujka, pretpostavljajući da je ova odluka rezultat sezonskih promjena u redu letenja kompanije.

Putnici koji su u tom periodu planirali putovati između Niša i Stockholm Arlande bit će obaviješteni o otkazivanju letova. Kompanija Ryanair najavila je obustavu letova u istom razdoblju između Banja Luke i Bruxellesa, te Nürnberga i Berlina.

Prema najavama, letovi iz Banja Luke za Bruxelles bit će ponovno uspostavljeni istovremeno s letovima iz Niša za Stockholm.

Komentirajte prvi

New Report

Close