Susjedi imaju problema s nabavkom tramvaja, ponovno je obustavljen postupak

Autor: Poslovni dnevnik , 28. svibanj 2024. u 07:00
Ni ovoga puta, kao ni prethodnog, nema informacija o tome tko je stopirao postupak, odnosno tko se točno žalio na uvjete natječaja/Pixabay

Razlog je isti kao i prošli put – na adresu tvrtke stigao je još jedan zahtjev za zaštitu prava, pa je natječaj ponovno obustavljen.

Samo dan nakon što se na Portalu javnih nabavi pojavila informacija da se nastavlja natječaj za kupnju 25 tramvaja koji je u travnju raspisalo Gradsko prometno poduzeće Beograd (GSP), ovaj postupak ponovno je obustavljen, piše Forbes.

Razlog je isti kao i prošli put – na adresu tvrtke stigao je još jedan zahtjev za zaštitu prava, pa je natječaj ponovno obustavljen, piše Portal javnih nabava. I ovoga puta, kao ni prethodnog, nema informacija o tome tko je stopirao postupak, odnosno tko se točno žalio na uvjete natječaja.

Ono će biti objavljeno tek nakon što se o podnesenom zahtjevu izjasni naručitelj, a potencijalno, u drugom stupnju, i Komisija za zaštitu prava u postupcima javne nabave. Republička komisija za zaštitu prava u postupcima javne nabave prije nekoliko dana donijela je odluku o odbijanju žalbe koju je prethodno podnijela poljska tvrtka PESA Bydgoszcz SA.

Nezadovoljni odlukom naručitelja, odnosno GSP-a, žalili su se navedenom povjerenstvu, pa je ono rješenjem od 20. svibnja odlučilo njihovu žalbu proglasiti neosnovanom i potvrditi prethodno donesenu odluku GSP-a.

Komentirajte prvi

New Report

Close