Payoneer nagradio mladog srpskog poduzetnika

Autor: Nađa Irena Fišić , 09. ožujak 2023. u 07:00
Foto: PD

Pobjednicima se ujedno dodjeljuju i novčani krediti koje kao pomoć mogu pokloniti drugim poduzetnicima.

Vodeća globalna platforma za međunarodna plaćanja, Payoneer, dodijelila je po sedmi put nagrade za poduzetništvo. U jakoj konkurenciji među više od 9.000 poduzetnika iz 150 zemalja dodijeljeno je ukupno pet nagrada, a među laureatima ovog vrijednog priznanja našao se i Ognjen Vuković, CEO međunarodne marketinške kompanije Four Winds Digital LTD, koja je poslovanje započela u Srbiji. Four Winds Digital LTD je agencija za performans reklamiranje s entitetima u Srbiji, SAD-u i Ujedinjenom Kraljevstvu, koja svojim klijentima pruža kompletnu uslugu oglašavanja s posebnim “pay-per-sale” modelom.

Za manje od dvije godine, Four Winds je postao jedan od najprepoznatljivijih performans timova u domeni e-trgovine.

“Prilika da međunarodna B2B plaćanja tretiramo kao lokalna otvorila nam je novu dimenziju bankovnih transfera gdje se sada možemo fokusirati na stabilnost, brzinu i kvalitetu usluge bez geografskih ograničenja”, rekao je Ognjen Vuković.

Zahvaljujući partnerstvu s međunarodnom neprofitnom organizacijom Kiva, pobjednicima se ujedno dodjeljuju i novčani krediti koje kao pomoć mogu pokloniti drugim poduzetnicima.

Payoneer je natječaj pokrenuo s ciljem da skalira imena ljudi koji se bave globalnim poslovanjem, bilo da je riječ o e-trgovcima, međunarodnim freelancerima, poduzetnicima ili vlasnicima businessa svih veličina.

Komentirajte prvi

New Report

Close