Partnerstvo Jumeirah Groupa i beogradske tvrtke Incode Technologies

Autor: Poslovni.hr , 18. svibanj 2022. u 07:00
Foto: SHUTTERSTOCK

Dvije kompanije dijele viziju da prodrmaju današnje iskustvo gostoprimstva, gdje tradicionalna nepovezana iskustva ostaju iza nas.

Jumeirah Group, globalna luksuzna ugostiteljska kompanija i članica Dubai Holdinga, najavila je strateško partnerstvo sa beogradskom tvrtkom Incode Technologies, liderom u oblasti verifikacije identiteta i tehnologijama autentifikacije za globalna poduzeća, kako bi unaprijedila usluge ugostiteljstva i dodatno inovirala iskustvo svojih gostiju.

“Vrijeme je dragoceno za naše goste i zato stalno tražimo načine da njihovo iskustvo učinimo što je moguće besprekornijim”, izjavio je Pedro Deakin, potpredsjednik brenda i dizajna u Jumeirah grupi.

“Uz pomoć našeg novog partnerstva sa Incodeom, iskoristit ćemo mogućnosti osobnog prepoznavanja i povezivanja sistema tako da naši interni sistemi mogu intuitivno da prilagode iskustvo gostiju na osnovu ponašanja prilikom kupovine i sačuvanih osobnih preferencija, na taj način izgrađujući poverenje i jačajući veze”.

Dvije kompanije dijele viziju da prodrmaju današnje iskustvo gostoprimstva, gdje tradicionalna nepovezana iskustva ostaju iza nas.

Najvažnije karakteristike partnerstva uključuju: transparentna identifikacija gosta: Za svega nekoliko sekundi, čak i pre dolaska, jedini potpuno automatizovani mehanizam za verifikaciju identiteta u industriji potvrđuje identitet gosta i povezuje nju ili njega sa Jumeirah One nalogom; Automatsko kreiranje digitalnog ID-a: Digitalni profil svakog gosta se automatski kreira iz postojećih ID-ova i izvora plaćanja: Gosti su u prilici da koriste svoj najjedinstveniji atribut – svoje lice – da u potpunosti upravljaju svojim iskustvom.

Od rezervacije na Jumeirah.com, do pristupa digitalnom ključu i naručivanja pogodnosti i usluga u sobi; Beskontaktna plaćanja: Koristeći biometriju, gosti plaćaju bilo koju uslugu bez potrebe za fizičkom platnom karticom.

“Čast nam je što imamo priliku da sarađujemo sa Jumeirah grupom – vizionarima u luksuznom iskustvu koje nude svojim gostima – kako bismo zajedno stvorili put za novu generaciju visoko personalizovanih usluga”, rekao je Rikardo Amper, osnivač i izvršni direktor Incodea.

Komentirajte prvi

New Report

Close