Otvoren prvi Radisson RED hotel u centru Beograda

Autor: Poslovni dnevnik , 16. veljača 2024. u 07:00
Prethodno poznat kao "88 Rooms", hotel je prošao potpuni rebranding/Shutterstock

Smješten u Takovskoj ulici, u blizini Narodne skupštine, hotel donosi jedinstveni spoj tradicije i luksuza.

Ovih dana je u srcu Beograda otvoren novi premium, lifestyle hotel, Radisson RED Belgrade. Smješten u Takovskoj ulici, u blizini Narodne skupštine, hotel donosi jedinstveni spoj tradicije i luksuza.

Prethodno poznat kao “88 Rooms”, hotel je prošao potpuni rebranding, a upravo su Radisson RED hoteli dizajnirani da budu funkcionalni i “cool” kako bi odgovarali potrebama suvremenih gostiju.

U ponudi je 88 smještajnih jedinica, uključujući tri apartmana. Osim udobnog smještaja, hotel nudi moderan restoran, bar, co-working prostor te meeting sale što ga čini idealnim mjestom za poslovne sastanke ili opuštanje nakon istraživanja grada.

Posebnost ovih otvorenih prostora s detaljima poput kamina ili biljarskog stola daju dodatne mogućnosti za organizacijom evenata uz ukusnu, lokalnu gastro ponudu, zabavu uz DJ-a ili jednostavno druženje u zajedničkom dnevnom boravku.

Za one koji vole trenirati, u ponudi 7. kata je i prostran fitness centar opremljen suvremenom linijom TechnoGym opremom, s prekrasnim pogledom na grad.

Komentirajte prvi

New Report

Close