Novosadski sajam poziva eko-proizvođače na besplatan nastup na Poljoprivrednom sajmu

Autor: Poslovni dnevnik , 21. ožujak 2022. u 22:00
Izložba organskih proizvoda se organizira od 2011./D. Javorović/PIXSELL

Izložba organskih proizvoda se organizira od 2011. godine i ima za cilj promoviranje organskih proizvoda i proizvođača široj javnosti.

Proizvođači/kompanije i udruženja proizvođača imaju mogućnost da bez financijske naknade dobiju na korištenje izložbeni prostor za izlaganje i promociju svojih proizvoda na Izložbi organskih proizvoda, proizvoda sa oznakom geografskog podrijetla, proizvoda sa oznakom Srpski kvalitet i zanatskog piva, u okviru novosadskog Poljoprivrednog sajma

U okviru Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu koji se održava od 21. do 27. svibnja, Ministarstvo poljoprivrede, u suradnji s asocijacijom Serbia Organika organizira Izložbu organskih proizvoda, proizvoda sa oznakom geografskog podrijetla, proizvoda sa oznakom Srpski kvalitet i zanatskog piva.

Izložba organskih proizvoda se organizira od 2011. godine i ima za cilj promoviranje organskih proizvoda i proizvođača široj javnosti.

Proizvođači/kompanije i udruženja proizvođača imaju mogućnost da bez financijske naknade dobiju na korištenje izložbeni prostor za izlaganje i promociju svojih proizvoda na izložbi. Na izlagačima je da sami organiziraju uređenje, odnosno brendiranje štanda koji dobiju na korištenje, kao i da osiguraju prisutnost svojih predstavnika na štandu tokom svih sedam dana trajanja sajma.

Uvjet za besplatno sudjelovanje organskih proizvođača/kompanija na spomenutoj izložbi jeste da imaju sklopljen ugovor sa jednom od ovlaštenih kontrolnih organizacija i da za svoje proizvode posjeduju važeći certifikat.

Broj izlagača je ograničen, pa zainteresirani svoje sudjelovanje a ovoj izložbi mogu prijaviti do 15. travnja.

Komentirajte prvi

New Report

Close