Novi uspjeh srpsko-meksičkog startupa Incode

Autor: Poslovni.hr , 28. listopad 2022. u 10:10
Foto: Go2Digital

Incode Workflows predstavlja nadogradnju za vodeću, potpuno automatiziranu Omni platformu koja nudi detaljnu regulaciju, kao i funkcije koje sprečavaju prevare.

Incode Technologies, srpsko-meksički startup sa sjedištem u San Franciscu i kompanija s vodećim rješenjima u oblasti potvrde online identiteta, predstavila je novi Incode Workflows servis namijenjen kompanijama kojima su potrebne brze i sigurne procedure potvrde identiteta. Incode Workflows omogućava dodavanje logičkih formula u korisničke tokove kako bi kompanije mogle prilagoditi korisničko iskustvo razini rizika, zaustaviti prevare i što prije ostvariti dobit.

Incode Workflows predstavlja nadogradnju za vodeću, potpuno automatiziranu Omni platformu  koja nudi detaljnu regulaciju, kao i funkcije koje sprečavaju prevare. Pored novih mogućnosti koje nudi Incode Workflows korisnicima je dostupan i Incode Flows koji omogućava korisnicima da izgrade standardne tokove bez uvjetne logike. Uz izbor od preko 50 modula kompanije mogu upravljati procesom verifikacije identiteta i otkriti do 99% prevara.

Komentirajte prvi

New Report

Close