Novi strateški partner Incode Technologiesa platforma Intelity

Autor: Poslovni.hr , 06. srpanj 2022. u 21:59
Foto: PD

Hoteli će moći automatizirati proces potvrđivanja identiteta gosta pomoću Incodea kako bi potvrdili legitimnost predstavljenih osobnih podataka, praktično eliminirajući ljudsku grešku.

Intelity – platforma za menadžment u ugostiteljstvu kojoj je cilj osiguranje dobrog iskustva gostiju, objavila je na sajmu HiTec Orlando 2022., strateško partnerstvo s kompanijom Incode Technologies, srpsko-meksičkim startupom sa sjedištem u San Franciscu u Californiji i liderom u tehnologije za potvrdu identiteta.

Kako bi se dodatno unaprijedilo poslovanje hotela uz siguran i pouzdan proces prijavljivanja, integracijsko partnerstvo sa Incodeom trebalo bi ispuniti zahtjeve hotela za potpunom potvrdom identiteta i omogućiti verifikaciju osobnih dokumenata gosta tijekom faze prijavljivanja preko bilo koje Intelity mobilne aplikacije, bilo da se radi o fizičkim ili pravnim osobama. Prije nego što gosti stignu na lokaciju, od njih će se tražiti da potvrde svoj identitet preko Intelity mobilne aplikacije i Incodeove platforme.

Hoteli će moći automatizirati proces potvrđivanja identiteta gosta pomoću Incodea kako bi potvrdili legitimnost predstavljenih osobnih podataka, praktično eliminirajući ljudsku grešku. Zahtjevi koji moraju biti ispunjeni, poput starosne granice, tijekom procesa prijave bit će provjereni kako bi se osigurala potpuna usklađenost. Incode također osigurava automatizirano kreiranje digitalnog identiteta za profil gosta za korištenje sadržaja hotela i načina plaćanja, ispunjavajući cilj kompanije
Intelityja da hotelijerskoj industriji osigura beskontaktni način rada.

Komentirajte prvi

New Report

Close