Noventiq preuzeo većinski udjel u tvrtki Saga

Autor: Poslovni.hr , 27. ožujak 2023. u 22:00
Foto: Unsplash

Kako su istaknuli, Saga je tvrtka koja od svog osnutka 1989. nesebično dijeli i unapređuje svoje znanje, neprestano prenoseći iskustva, kako među zaposlenicima, tako i među partnerima i korisnicima.

Tvrtka Noventiq preuzela je većinski vlasnički udio u tvrtki Saga doo Beograd, čime su u potpunosti finalizirani svi uvjeti preuzimanja. Naglašavaju da će sada, kada je posao službeno zaključen, opseg podrške koju Saga, kao i sve njezine tvrtke kćeri, mogu ponuditi svojim klijentima, biti proširen zahvaljujući Noventiqovoj globalnoj poziciji, dodajući da će Saga dobiti i veću međunarodnu vidljivost kao pristup proširenom portfelju tvrtke Noventiq.

Kako su istaknuli, Saga je tvrtka koja od svog osnutka 1989. nesebično dijeli i unapređuje svoje znanje, neprestano prenoseći iskustva, kako među zaposlenicima, tako i među partnerima i korisnicima. Ocjenjuju da je “sve to Sagu učinilo liderom u području digitalne transformacije” te dodaju da je tvrtka u svijetu financija i bankarstva prepoznata po vlastitim naprednim fintech rješenjima i rješenjima temeljenim na modelima umjetne inteligencije i strojnog učenja.

Komentirajte prvi

New Report

Close