Milenijum osiguranje proslavilo 30 godina uspješnog rada

Autor: Poslovni.hr , 19. svibanj 2022. u 13:48

Croatia osiguranje kontinuirano jača lidersku poziciju na regionalnom tržištu osiguranja i drago nam je što je dio našeg uspjeha i Milenijum osiguranje, rekao je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja

Milenijum osiguranje a.d.o, jedno od najstarijih osiguravajućih društava i prvo osiguranje u privatnom vlasništvu u Srbiji, koje je u vlasništvu Croatia osiguranja, obilježilo je jučer u Beogradu 30 godina od osnivanja uz prisustvo brojnih gostiju, partnera i klijenata.

Predsjednik Izvršnog odbora Milenijum osiguranja, Ljubiša Veljković istaknuo je da Milenijum osiguranje ima jasnu razvojnu strategiju s ciljem da bude lider u pružanju kvalitetnih usluga na tržištu osiguranja.

“U proteklih trideset godina prošli smo kroz mnoge uzbudljive trenutke i uspjeli smo se pozicionirati kao osiguravajuća kompanija koja poštuje najviše standarde u poslovima osiguranja. Zahvaljujući požrtvovnosti naših stručnjaka, kao društvo smo postigli kontinuirani rast i tim putem ćemo nastaviti, jer smo sigurni da još nismo ostvarili svoj puni potencijal i da imamo prostora za daljnji razvoj”, rekao je Ljubiša Veljković i dodao kako je kompaniji izrazito važna podrška koju imaju od partnera izvan Srbije.

Prisutnima se obratio i Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

“Croatia osiguranje kontinuirano jača lidersku poziciju na regionalnom tržištu osiguranja i drago nam je što je dio našeg uspjeha i Milenijum osiguranje, koje se svojim rezultatima pozicioniralo u sam vrh osigurateljne industrije u Srbiji. Čestitamo kolegama na dosadašnjem trudu i naporima da razviju kompaniju koja služi za primjer ne samo u Srbiji već i u cijeloj regiji”, istaknuo je Davor Tomašković.

Danas Milenijum osiguranje zapošljava oko 500 ljudi, koji rade u mreži poslovnica diljem Srbije. U proteklih deset godina, Milenijum je premiju povećalo tri puta, imovinu oko četiri puta, kapital i rezerve su gotovo učetverostručene, dok su tehničke rezerve uvećane za više od tri i pol puta. U 2021. godini ugovoreno je oko 300.000 polica osiguranja.

Komentirajte prvi

New Report

Close