Mega Home Center ide u veliku ekspanziju, otvaraju još devet velikih trgovina

Autor: Poslovni dnevnik , 03. ožujak 2023. u 07:00
Zemun/Shutterstock

U narednih petnaest mjeseci planirano je otvaranje još osam objekata u Beogradu i jednog objekta u Pančevu.

Obiteljska tvrtka Mega Home Center otvorila je svoj prvi objekt krajem 2021. godine na površini od 1.500 kvadratnih metara u Beogradu u industrijskoj zoni u naselju Leštane.

No, Mirjana Dimitrijević, osnivačica i generalna direktorica, nedavno je u intervjuu za Retail Serbia najavila otvaranje najvećeg Cash&Carry pogona u Srbiji.

“Mi smo tvrtka koja je usko specijalizirana za Cash&Carry način trgovine. Sljedeći objekt otvaramo u Zemunu, na Gornjem gradu, površine 1.200 kvadratnih metara. To je naš prvi urbani mini Cash&Carry koji će pokrivati 800 kvadrata, a ostatak kvadrature je ostavljen za restoran, pekaru i apoteku”, rekao je Dimitrijević za taj portal.

Prema njezinim riječima, u narednih petnaest mjeseci planirano je otvaranje još osam objekata u Beogradu i jednog objekta u Pančevu.

“Nakon otvaranja navedenih lokacija, u planu je otvaranje najvećeg Cash&Carry objekta u Srbiji, površine preko 25.000 kvadratnih metara”, dodala je ona i naglasila da u njihovim prodavaonicama nije potrebna nikakva posebna kartica za kupovinu, a cijene su iste bilo da kupujete komad ili paletu.

Kompanija najavljuje i rad na liniji proizvoda vlastite robne marke uz dodatak da na razvoju te linije proizvoda rade renomirane talijanske, francuske i švicarske kompanije.

Komentirajte prvi

New Report

Close