Ljekarne iz sustava MediGroup postaju Dr. Max

Autor: Poslovni dnevnik , 12. listopad 2023. u 05:21
Foto: Shutterstock

Direktor tvrtke Dr. Max u Srbiji rekao je da je glavni cilj ovog partnerstva sinergija rada dviju ustanova koja će omogućiti pristupačnost i dostupnost zdravstvene zaštite i odabira lijekova na većem broju lokacija.

Najdinamičniji lanac ljekarni u srednjoj i istočnoj Europi Dr. Max i najveći privatni zdravstveni sistem u Srbiji MediGroup postigli su dogovor o preuzimanju svih ljekarni iz MediGroup sistema od strane Dr. Max lanca ljekarni.

“Važnost suradnje lidera u medicini i farmaciji koji prate najnovije trendove i usmjereni su na očuvanje vrhunske kvalitete”, istaknula je Marijana Vasilescu, generalna direktorica sustava MediGroup i dodala:

“Ponosni smo što smo uspostavili suradnju s renomiranim lancem ljekarni Dr. Max koja prati suvremene trendove i konstantno radi na razvoju novih usluga. Uz vrhunsku medicinsku uslugu, građanima je vrlo važna cjelovita ponuda na jednom mjestu, što uključuje i dostupnost lijekova i pratećih proizvoda. Vjerujem da smo još jednom pokazali svoju predanost potrebama naših sugrađana”, naglasila je Vasilescu.

Direktor tvrtke Dr. Max u Srbiji, Daniel Shull, rekao je da je glavni cilj ovog partnerstva sinergija rada dviju ustanova koja će omogućiti pristupačnost i dostupnost zdravstvene zaštite i odabira lijekova na većem broju lokacija. “Ova suradnja puno je više od obične poslovne transakcije.

Vidimo to kao priliku da kroz suradnju sa stručnjacima iz sustava MediGroup zajednički nastavimo poboljšavati kvalitetu i dostupnost zdravstvene zaštite u zemlji. Ne sumnjam da će pacijenti u Srbiji imati koristi od suradnje dviju kompanija koje se ističu svojom profesionalnošću i modernom poslovnom filozofijom”, rekao je Shull.

Komentirajte prvi

New Report

Close