Kreće proizvodnja sokova za pse, već je 85 distributera iz inozemstva pokazalo interes

Autor: Miroslav Kuskunović , 12. srpanj 2023. u 07:00
Foto: Shutterstock

Već je 85 distributera iz inozemstva pokazalo interes za distribuciju ovih proizvoda.

U Petrovcu na Mlavi je otvorena tvornica za proizvodnju sokova za pse King’s Choice, u krugu tvornice Eko Step Pelet. Sa početnim kapacitetom proizvodnje od 1.100 do 1.300 boca na sat, plan je nakon Srbije, plasman na strano tržište, kao i proširenje asortimana sokovima i za mačke, prenosi eKapija.

Već je 85 distributera iz inozemstva pokazalo interes za distribuciju ovih proizvoda. Otvaranju su prisustvovali predstavnici Privredne komore Srbije, Kinološkog saveza Srbije, te poslovni partneri iz Njemačke, Sjeverne Makedonije i drugih okolnih zemalja.

Ono što posebno izdvaja King’s Choice sok za pse od drugih dodataka ishrani je njegova ukusna i osvježavajuća formula koja se proizvodi sa ukusom ananasa, maline i borovnice. Razvijeni uz stručno znanje veterinara i nutricionista, King’s Choice sokovi za pse sadrže samo visokokvalitetne i prirodne sastojke.

Bogati su esencijalnim hranljivim materijama poput vitamina, minerala i antioksidanata koji podržavaju imunološki sistem, održavaju zdravu kožu i dlaku, jačaju zglobove i kosti, i doprinose općem blagostanju pasa.

Proizvode smo predstavili na najvećem vodećem sajmu za ljubimce u Bolongi i do sada imamo gotovo 100 zainteresiranih distributera za naš proizvod. Službeno smo prvi na svijetu u proizvodnji sokova za pse i radimo punom parom kako bi naši proizvodi stigli do svih korisnika, istakao je Đorđe Arizanović direktor King’s Choice.

Psi i mačke u mnogim su domovima postali pravi članovi kućanstva, a ova promjena njihovog statusa dovela je i do porasta potrošnje proizvoda za njegu. U korak s industrijom opreme za bebe, grana s najbržim trendom rasta je upravo sektor proizvoda namijenjenih kućnim ljubimcima.

Prehrana i zdravlje najvažniji su segment, a prema neslužbenim podacima ljubitelja životinja, na njih se godišnje u Srbiji potroši gotovo 200 milijuna eura.

Komentirajte prvi

New Report

Close