Incode Technologies na prestižnoj listi Fintech Power 50

Autor: Nadja Irena Fišić , 29. kolovoz 2022. u 07:00
Ricardo Amper glavni izvršni direktor i osnivač IT kompanije Incode Technology/PD

U konkurenciji bilo je nominirano više od 1200 svjetskih kompanija i sakupljeno je više od 18.000 glasova.

Među deset kompanija s najboljom vizijom i 40 najinovativnijih lidera koji oblikuju industriju financijskih usluga koji su imenovani na Fintech Power 50 listi za ovu godinu je i meksičko-srpske kompanije Incode Technologies.

U konkurenciji bilo je nominirano više od 1200 svjetskih kompanija i sakupljeno je više od 18.000 glasova. Konačni rezultati su predstavljeni na londonskom Fintech Weeku. Fintech Power 50 lista nastavlja isticati kreativnost, inovativnost i želju kompanija u financijskoj industriji za razvojem uz poboljšanje kompletnog korisničkog iskustva.

Incode Technologies je kompanija koja se bavi identifikacijom i posvećena je pronalaženju novih načina na koji ljudi potvrđuju svoj identitet online kako bi “izgradili svijet povjerenja”. Rješenje meksičko-srpske kompanije Incode Technologies za provjeru identiteta, Incode Omni, donosi najviši standard u sigurnosti, korisničkom iskustvu i regulaciji, a Incodeova end-to-end automatizirana platforma omogućava pristup većem broju kanala s proizvodima fokusiranim na onboarding, autentifikaciju i verifikaciju plaćanja koji povećavaju konverziju i smanjuju mogućnost prevare.

Incode Omni podržava potrebe financijskih institucija kao što su banke, kreditne unije, kompanije za upravljanje bogatstvom i brokeri i fintech usluge.

Ova IT kompanija razvila je i platformu Intelity – za menadžment u ugostiteljstvu kojoj je cilj dodatno unapređenje poslovanja hotela uz siguran i pouzdan proces prijavljivanja i želi ispuniti zahtjeve hotela za potpunom potvrdom identiteta i omogućiti verifikaciju osobnih dokumenata gosta tijekom prijavljivanja preko bilo koje Intelity mobilne aplikacije, bilo da se radi o fizičkim ili pravnim osobama. Prije nego što gosti stignu na lokaciju, od njih će se tražiti da potvrde svoj identitet preko Intelity mobilne aplikacije i Incodeove platforme. 

Komentirajte prvi

New Report

Close