Europapier preuzeo srpsku kompaniju Hygiene Pro Team

Autor: Poslovni dnevnik , 31. siječanj 2023. u 07:00
Foto: Shutterstock

Sa sjedištem u Beču, Europapier grupa se sastoji od šesnaest podružnica s više od tisuću zaposlenika u 13 zemalja diljem srednje i istočne Europe.

Austrijska kompanija Europapier je preuzela srpsku kompaniju Hygiene Pro Team, izvijestili su iz kompanije GRUBISIC & Partners Corporate Finance koja je savjetovala u postizanju sporazuma.

Europapier International AG, član Heinzel Grupe, jedan je od vodećih trgovaca papirom u Srednjoj i Istočnoj Europi. Akvizicijom Hygiene Pro Teama, Europapier je ojačao svoj portfelj higijenskih proizvoda i proširio svoje prisustvo na tržištu Srbije.

Bivši vlasnik Hygiene Pro Teama, koji će nastaviti voditi poslovanje u Srbiji, dobio je snažnog globalnog partnera koji će podržati daljnji rast tvrtke, kako na srpskom, tako i na okolnim tržištima.

Sa sjedištem u Beču, Europapier grupa se sastoji od šesnaest podružnica s više od tisuću zaposlenika u 13 zemalja diljem srednje i istočne Europe. Europapier je razvio raznovrstan portfelj od 50.000 različitih proizvoda u području vizualnih komunikacija, papira za tisak i pakiranje, uredskih papira, higijene i rješenja za pakiranje.

Hygiene Pro Team, sa sjedištem u Beogradu, vodeći je srpski distributer proizvoda za profesionalnu higijenu.

Od svog osnutka 2011. godine, tvrtka je izrasla u pionira industrije koji nudi široku paletu proizvoda u profesionalnom papirničkom materijalu, proizvodima za čišćenje i ostalim higijenskim potrošnim materijalima renomiranih svjetskih proizvođača.

Komentirajte prvi

New Report

Close