EPS i Elektrodistribucija prodaju kompleks na Novom Beogradu

Autor: Poslovni dnevnik , 13. veljača 2024. u 05:44
Foto: Shutterstock

Početna cijena po kojoj se ova nekretnina prodaje je 48.536.127 eura, a rok za dostavu ponuda je 12. ožujka.

Nedugo nakon što je prodana godinama zapuštena, nedovršena zgrada kompanije Rad, u njenom susjedstvu u Bloku 20 na Novom Beogradu, Elektroprivreda Srbije ad Beograd i Elektrodistribucija Srbije doo Beograd oglasile su prodaju građevinskog zemljišta na nekoliko katastarskih čestica. Početna cijena po kojoj se ova nekretnina prodaje je 48.536.127 eura, a rok za dostavu ponuda je 12. ožujka.

Poznavatelji procjenjuju da će se kupac vjerojatno brzop pronasći jer se radi o atraktivnojh lokaciji idealnoj za izgradnju stambeno-poslovniog kompleksa.

Te parcele su omeđene ulicama Vladimira Popovića i Milentija Popovića i Zemunskim putem, a više objekata na tim parcelama je također oglašeno na prodaju putem prikupljanja pismenih ponuda za raspolaganje nekretninama u zajedničkom vlasništvu, piše eKapija.

Konkretno, riječ je o parcelama čije su površine 5.424, 5.016, 1.741 i 428 četvornih metara. Prodaju se i objekti u izgradnji na prvoklasnim parcelama – energetsko-poslovni objekt A i B, garažni objekt C, sklonište D i objekt E (koji se sastoji od kolno-pješačke ceste, parkirnih mjesta, slobodnih i zajedničkih prostora).

Iz prodaje je izuzet elektroenergetski dio zgrade A, trafostanica 110/10 kilovolti, koja se nalazi u središnjem dijelu zgrade, a zauzima suteren, prizemlje i međukatove, površine 2.601,43 četvornih metara. metara, s pripadajućim ventilacijskim kanalima koji se protežu do krova.

Ekskluzivni investitor trafostanice ostaje Elektrodistribucija Srbije doo Beograd”, navodi se u oglasu i ističe da se nekretnine prodaju u viđenom stanju.

Kako je naglašeno, kriterij za odabir najpovoljnijeg ponuditelja bit će najviša ponuđena cijena, koja mora biti jednaka ili viša od početne cijene.

Komentirajte prvi

New Report

Close