Delta preuzimanjem hotela Radisson Collection – Old Mill nastavlja realizaciju plana da bude regionalni lider u hotelskoj industriji

Autor: Miroslav Kuskunović , 29. lipanj 2023. u 07:06
Foto: Shutterstock

Delta Real Estate Grupa već upravlja hotelima InterContinental u Ljubljani, Crowne Plaza i Indigo hotel u Beogradu.

Delta Real Estate nastavlja jačati svoj hotelski portfolio preuzimanjem hotela Radisson Collection – Old Mill u Beogradu i time nastavlja realizaciju svog plana da bude regionalni lider u hotelskoj industriji, objavila je ova kompanija. Ugovor o kupoprodaji odobrila je i Komisija za zaštitu konkurencije.

Hotelski portfelj
Delta Real Estate Grupa već upravlja hotelima InterContinental u Ljubljani, Crowne Plaza i Indigo hotel u Beogradu.

“Delta se u hotelskom biznisu opredijelila prvenstveno, mada ne i isključivo, za kongresni turizam, za hotele koji su prije svega namijenjeni poslovnoj klijenteli i koji posluju svih 12 mjeseci u godini. Naši hoteli su visoke kategorije, dio su poznatih međunarodnih lanaca i zato preuzimanje hotela Old Mill u Beogradu, pod brendom Radisson Collection, predstavlja logičan nastavak naše strategije.

Proširenjem portfolija novim hotelom, uz preuzimanje Sava Centra čija rekonstrukcija je u tijeku, velikim korakom se približavamo poziciji koju želimo u regionalnom hotelijerstvu.

U narednom periodu nastavit ćemo biti aktivni na tržištu i tražiti prilike za investiranje u regiji” izjavio je Andrej Sovrović, direktor hotelskog biznisa u Delta Holdingu, poslovnom sistemu kojem pripada i Delta Real Estate Grupa.

Hotel Radisson Collection – Old Mill odlikuje prepoznatljiv dizajn i izuzetna pozicija. Hotel se nalazi uz autoput, gotovo u centru grada, samo 700 metara od Beogradskog sajma i 1,5 kilometar od glavne željezničke stanice. Sava centar, kao vodeća kongresna lokacija, udaljen je manje od jednog kilometra.

Vrhunska lokacija
Hotel je lociran u preuređenom objektu prvog parnog mlina u Beogradu, koji potiče iz 19. stoljeća. Radisson Hotel nudi 236 soba, uključujući 14 apartmana, sa prozorima od poda do plafona koji gledaju na Beograd. Sobe su opremljene unikatnim namještajem i umjetničkim detaljima poput oslikanih zidova koji su djelo studija Strauss&Hillegaart.

Komentirajte prvi

New Report

Close