Concentrix dolazi u Srbiju, spaja se s Webhelpom

Autor: Poslovni.hr , 28. rujan 2023. u 06:59
Foto: Shutterstock

Tvrtka također pozdravlja dva nova člana u upravnom odboru

Američka tvrtka Concentrix, vodeći svjetski pružatelj usluga i tehnologija korisničkog iskustva (CX), dolazi na srpsko tržište. Naime, Concentrix se spojio s Webhelpom, koji također ima predstavništvo u Beogradu. U Srbiji su počeli poslovati 2023. godine, s planom da do kraja godine zaposle 120 ljudi sa znanjem njemačkog jezika.

Concentrix Corporation (NASDAQ: CNKSC) objavila je da je zatvorila svoju kombinaciju s Webhelpom i da je integracija dviju tvrtki u tijeku. Dok udružena tvrtka finalizira svoj stalni naziv, poslovat će pod trgovačkim imenom Concentrix + Webhelp. Ova kombinacija dodatno pozicionira Concentrix + Webhelp kao globalnog CX lidera, s proširenim rasponom generativnih AI rješenja, digitalnih mogućnosti i usluga visoke vrijednosti. Također jača svoju end-to-end CX vrijednost, s jednim od najjačih, dobro uravnoteženih globalnih otisaka u industriji kako bi pomogao najboljim svjetskim markama da transformiraju iskustva kupaca i ostvare svoje poslovne ciljeve, navodi se u priopćenju.

Tvrtka također pozdravlja dva nova člana u upravnom odboru, Oliviera Duha i Nicolasa Geysensa. Olivier je poduzetnik, filantrop, suosnivač i bivši izvršni direktor tvrtke Webhelp te će služiti kao potpredsjednik odbora. Nicolas je partner u Groupe Bruxelles Lambert (GBL), najvećem dioničaru tvrtke nakon kombinacije Concentrix + Webhelp, i sa sobom donosi bogato iskustvo u ulaganju i upravljanju, podupirući rast velikih i uspješnih poduzeća diljem Europe.

Komentirajte prvi

New Report

Close