Biciklistima Beograd nudi 1400 vaučera po 5000 dinara

Autor: Poslovni dnevnik , 17. kolovoz 2022. u 07:00
Beogradska uprava potiče nabavku bicikla kao ekološki prihvatljivog transporta/MARKO LUKUNIĆ/PIXSELL

Ukupna sredstva za podršku nabavke bicikla kao ekološki prihvatljivog transporta za 2022. godinu osigurana su u budžetu Grada Beograda.

Potpore za kupnju isključivo novih običnih i električnih bicikala nudi Beograđanima Sekretarijat za zaštitu životne sredine grada Beograda koji je otvorio javni natječaj.

Zainteresirani građani mogu se prijaviti do 15. studenog ove godine, odnosno do utroška predviđenih sredstava, putem web aplikacije dostupne na stranici Udruženja “Urban.log” – www.urbanlog.rs/kupibajs, javlja portal eKapija.

Ukupna sredstva za podršku nabavke bicikla kao ekološki prihvatljivog transporta za 2022. godinu osigurana su u budžetu Grada Beograda u iznosu od 8 milijuna dinara, od čega je 7 milijuna dinara određeno za pružanje podrške građanima, što znači da sredstva može dobiti 1400 građana srpske prijestolnice.

U javnom je pozivu pojašnjeno da je raspodjela sredstava za potporu građanima za kupnju bicikala, s pojedinačnim iznosom od po 5000 dinara, povjerena Inicijativi za održivu urbanu mobilnost “Urban.log” iz Beograda.

Pravo sudjelovanja imaju sve punoljetne fizičke osobe koje imaju važeću osobnu iskaznicu s prebivalištem na administrativnom području Grada Beograda, u trenutku podnošenja prijave i koja ranije nisu iskoristila vaučer.

Komentirajte prvi

New Report

Close