Beogradski ured Worldwidea postaje središte za cijelu Europu

Autor: Poslovni dnevnik , 27. lipanj 2023. u 05:44
Rast beogradskog sjedišta pokretač je ekspanzije poslovanja Worldwidea širom Europe, istaknuto je povodom otvaranja Centra/PD

Američka kompanija povećala broj zaposlenih u Srbiji na skoro 500.

Kompanija Worldwide Clinical Trials povećala je broj zaposlenih u Beogradu za 50 posto u odnosu na prošlu godinu i sa skoro 500 zaposlenih u Beogradu je uspostavljeno globalno središte za Europu, priopćila je ova američka kompanija koja se bavi kliničkim istraživanjima za farmaceutsku industriju.

Bogato znanje
“Rast beogradskog sjedišta pokretač je ekspanzije poslovanja Worldwidea širom Europe i nastojanja kompanije da bude pouzdan partner Vlade Republike Srbije i relevantnih institucija u inicijativama koje su usmjerene na unaprjeđenje kliničkih ispitivanja, kako u Srbiji, tako i na međunarodnoj razini, kroz stvaranje veće konkurentnosti za istraživanja i inovacije”, navodi se u priopćenju povodom otvaranja Centra za Europu u Beogradu kojem su uz predstavnike kompanije nazočili i direktor tima za IT i poduzetništvo u Kabinetu predsjednice Vlade Nenad Paunović, kao i predstavnici NALED-a, Američke privredne komore.

Carta

Širom naše globalne organizacije, tim u Srbiji daleko je poznat po svojoj strasti i fokusu u poslu, kao i po marljivosti u podržavanju naših klijenata na najbolji mogući način.

Znanstveno-operativna ekspertiza Worldwide Clinical Trials, zajedno s kontinuiranim fokusom na ključna terapijska područja kardiovaskularne i metaboličke medicine, neuroznanost, rijetke bolesti i onkologiju, okuplja međunarodno znanje i domaće stručnjake, pružajući im priliku da rade na najsuvremenijim istraživanjima lijekova budućnosti.

“Širom naše globalne organizacije, tim u Srbiji daleko je poznat po svojoj strasti i fokusu u poslu, kao i po marljivosti u podržavanju naših klijenata na najbolji mogući način. Njihovo bogato terapijsko znanje i tehnička ekspertiza omogućili su da razvijemo fleksibilne planove kliničkih ispitivanja i brzo rješavamo izazove za naše klijente”, kaže Angelico Carta, predsjednik Worldwide Clinical Trials.

Ogromna prilika
“Širenje našeg globalnog poslovanja kroz ekspanziju tima i centra u Srbiji za nas predstavlja ogromnu priliku, ali i odgovornost da nastavimo ozbiljno pristupati stvaranju vrijednosti za regiju središnje i istočne Europe”, zaključio je Carta.

Komentirajte prvi

New Report

Close