Hoće li im uspjeti? Evo kako žele spriječiti švercanje u tramvajima i autobusima

Autor: Poslovni dnevnik , 11. svibanj 2022. u 07:00
Foto: Pixabay

Procjenjuje se da bi realizacija ove kampanje doprinijela značajnom povećanju prihoda od prodaje karata u javnom prijevozu.

Beogradska gradska uprava pokreće kampanju vrijednu 87,5 milijuna dinara za promjenu stavova građana o javnom prijevozu za što je raspisan i tender za medijski plasman s izradom vizuala za javni prijevoz.

Kako je navedeno u tenderu Sekretarijat za javni prijevoz je odlučio provesti kampanju “Izrada vizuala i medijski plasman”, kako bi se povećalo povjerenje građana i promijenila slika o javnom prijevozu u metropoli.

Procjenjuje se da bi realizacija ove kampanje doprinijela značajnom povećanju prihoda od prodaje karata u javnom prijevozu, čime bi se omogućila sredstva za unapređenje kvaliteta usluge javnog prijevoza, navodi se u tenderskoj dokumentaciji.

Kampanju je potrebno sprovesti ka ciljnim grupama s porukama korisnicima javnog prijevoza u Beogradu, a projektni zadatak podrazumijeva izradu vizuala, video spotova za oglašavanje na televizijama s nacionalnim frekvencijama u najgledanijim terminima, vizuala za oglašavanje na billboardima i stajalištima i vizuala za oglašavanje na internetu.

Kampanja, ističe se u natječaju, treba biti usmjerena na promjenu stavova, navika i ponašanja putnika javnog prijevoza, pa je u skladu s tim potrebno osmisliti koncept usmjeren ka edukaciji korisnika javnog prijevoza, odgovornom ponašanju svih sudionika ugradskom prometu i promijeni navika odnosno poticanju građana da plaćaju karte i ne švercaju se u javnom prijevozu.

Komentirajte prvi

New Report

Close