Isplaćuju dividende od 10 milijuna eura

Autor: Miroslav Kuskunović , 17. svibanj 2023. u 07:00
Foto: Shutterstock

Belgrade Waterfront je tijekom 2022. ostvario poslovne prihode u iznosu od 270 milijuna eura, dok neto dobit za isto razdoblje iznosi 59,4 milijuna eura.

Već drugu godinu zaredom kompanija Belgrade Waterfront isplaćuje dividende. Prema službenom priopćenju kompanije, 2022. bila je najuspješnija godina do sada.

Belgrade Waterfront je tijekom 2022. ostvario poslovne prihode u iznosu od 270 milijuna eura, dok neto dobit za isto razdoblje iznosi 59,4 milijuna eura. Za isplatu dividendi izdvojeno je ukupno 10 milijuna eura, od čega dio ide u državni proračun.

“Do sada je izgrađeno 14 zgrada i useljeno 3000 stanova, a do kraja ove godine bit će završena izgradnja još tri zgrade sa gotovo 600 novih stanova.

O tome koliki interes vlada na tržištu nekretnina za stanovanjem u najmodernijem naselju u Srbiji govori činjenica da je do ovog trenutka prodano blizu 6000 stanova.

Također, intenzivno se radi i na izgradnji novih prometnica i ozelenjivanju čitavog naselja, što ga čini atraktivnim za sve koji bi da u neposrednom okruženju imaju sve prednosti gradskog života, a da su istodobno okruženi prirodom”, istakla je direktorica Beograda na vodi Zorana Burlić.

Komentirajte prvi

New Report

Close