Ananas.rs postao vlasnik brendova Grouper.mk i Paopao.mk

Autor: Poslovni dnevnik , 13. listopad 2022. u 07:13
Ananas.rs posjetilo je više od milijun kupaca u manje od godinu dana poslovanja/Shutterstock

Grouper.mk poznat je po prodaji vaučera za usluge, dok je Paopao.mk marketplace za online kupnju proizvoda.

Ananas eCommerce, mrežno tržište sa sjedištem u Srbiji, kupio je od kompanije Payten 100% vlasništva u makedonskoj kompaniji Vebspot te postao vlasnik brendova za online kupnju Grouper.mk i Paopao.mk.

Grouper.mk poznat je po prodaji vaučera za usluge, dok je Paopao.mk marketplace za online kupnju proizvoda. Akvizicija Groupera kao vodećeg e-commerce igrača na makedonskom tržištu sa 300.000 korisnika i 3000 trgovaca, Ananasov je prvi korak u regionalnom širenju, prenosi portal eKapija.

Ananas je dio Delta Holdinga od prošlog ljeta, a danas svojim kupcima nudi više od 150.000 proizvoda, putem razgranate mreže koju čini više od 200 partnera. Za manje od godinu dana, Ananas.rs posjetilo je više od milijun kupaca.

Pokrećući Ananas, kompanija Delta Holding najavila je ambiciju da stvori regionalnog diva u online trgovini i spremnost da u ovaj projekt u prvih pet godina uloži oko 100 milijuna eura.

“Kupci i trgovci našim dolaskom dobivaju sigurnog, lojalnog i dugoročnog partnera, spremnog na investicije u razvoj u Sjevernoj Makedoniji. Nudimo široku ponudu, sigurnu i brzu dostavu te sigurno plaćanje”, izjavio je Marko Carević, CEO Ananasa.

Iz Ananasa su najavili kako je ambicija dioničara i kompanije ulazak na sva tržišta Zapadnog Balkana.

“S reputacijom i snagom Delta Holdinga iza sebe, ali i s inovativnim modelom poslovanja koji donosi ne samo Ananas već i njegovi globalni partneri poput Boston Consulting Group, HTEC i drugih, uvjereni smo da ćemo kupcima u regiji pružiti novo iskustvo kupnje, a prodavačima pouzdanog partnera i mjesto na kojem mogu da ostvariti najambicioznije poslovne planove”, kaže Marko Carević. 

Komentirajte prvi

New Report

Close