Al Dahra Srbija pokreće program AgroBusiness School

Autor: Miroslav Kuskunović , 23. kolovoz 2023. u 07:00
Foto: Shutterstock

Projekt je namijenjen studentima završnih i master studija Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu.

Kompanija Al Dahra Srbija najavila je kako pokreće obrazovni program AgroBusiness School, s ciljem da poboljša zapošljavanje mladih u ovom sektoru i pruži im priliku za stjecanje i usavršavanje profesionalnih vještina.

Projekt je namijenjen studentima završnih i master studija Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu, a kombinira teorijske module i plaćenu praktičnu nastavu, uz mogućnost zaposlenja po završetku programa.

Prijave na natječaj otvorene su do 15. rujna na web stranici fakulteta, a program će trajati od 17. listopada ove godine do 31. listopada 2024. Iz Al Dahre kažu kako je ovaj program pokrenut radi razvoja poljoprivrede, imajući u vidu da su mladi stručnjaci temelj za razvoj.

Suradnja koja je uspostavljena između Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu i kompanije Al Dahra Srbija ne samo da predstavlja izvanrednu priliku, već i veliki korak prema transformaciji i unapređenju agrobiznis sektora u Srbiji i regiji.

Kroz ovu dragocjenu sinergiju, mladi talenti će dobiti priliku da nadograde i primjene znanje stečeno tijekom studija, kazala je direktorica za ljudske resurse kompanije Al Dahra Ivana Mihajlović.

Komentirajte prvi

New Report

Close